Totaal aantal pageviews

donderdag 4 februari 2016

soms biedt de techniek net iets te veel zegeningen

Bij een zonnetje en een temperatuur van 18 graden een van de flanken achter Torrox gedaan. Langs de kust is het mooie vlakke weg, maar je hoeft maar enkele meters daarvan naar het binnenland uit te wijken en het begint meteen te stijgen om daar pas na 15 kilometer mee op te houden. Bovenin kom ik, precies op het moment dat ik de top bereik, aan de andere kant een renner tegen. Eerst roepen we we wat naar elkaar van ene naar de andere kant van de weg (we zijn allebei afgestapt) maar dan komt de Engelsman, want dat is 't, naar mij toegelopen en kouten we gezellig een kwartiertje weg. Hij is 64 en ik (op één week na) 66, dus dat schept een band. We zwaaien nog een keer naar elkaar en beginnen allebei de andere kant uit aan de afdaling. Terug in T. maken H. en ik een wandeling langs de merkwaardige flats met hun enorme balkons. Alles ziet er nog behoorlijk nieuw uit. Spanje mag dan in een diepe crisis zijn beland, aan de costa's is daar niks van te merken. Alles lijkt afgebouwd en er staat maar weinig te koop. Maar het zijn voor een deel dan ook noord Europeanen die hier huizen kopen, net zoals die wielrenner die ik boven tegen kwam; die verblijft hier elke winter 4 maanden.
's Avonds kijken we naar het eerste deel van de derde serie van House of Cards. En daarna ook nog naar uitzending gemist: Jinek en de DWDD. Ja, op deze manier komt er van boeken lezen natuurlijk niks terecht. Dat gaat nog heel wat moeite kosten om de tv eens een keer uit te laten.

1 opmerking:

  1. haha, jullie lijken al echt allebei pensionado's, lekker fietsen, wandelen en af en toe een terrasje en tot slot een serietje kijken. Gewoon doen hoor, niks mis mee.
    Ben inderdaad benieuwd of er nog gelezen gaat worden. Dan maar niet toch? Nog aardschokjes gehad? Hoorde dat afgelopen weken er een paar waren geweest.
    Nou lieve allebei, hoop dat jullie ook nog uit kunnen slapen en niet niet al te zeer gestoord worden door de verbouwing beneden jullie. Heb het fijn en vooral veel zon.
    Hier is het maar miezerig, troost je daar maar mee. xx Lot

    BeantwoordenVerwijderen