Totaal aantal pageviews

donderdag 14 februari 2019

Wij zijn kiwi's

En zo ben ik zojuist 69 geworden. De feestvreugde wordt enigszins getemperd door de nederlaag van Ajax tegen Real Madrid. Op mijn laptop kunnen we alle tv programma's van Nederland live volgen, dus ook een voetbalwedstrijd op Veronica. Het 'er even tussenuit 'gevoel wordt op deze manier eigenlijk wel minder moet ik toegeven. Misschien de volgende keer de laptops en tablets bewust thuis laten? Ik weet het niet hoor, 's avonds naar Jinek kijken blijft toch wel leuk .We kunnen eigenlijk niet goed zonder. Maar ook het bewust binge watchen (door ons consequent 'binse wotsen' genoemd) leidt er een beetje onder. Die serie Homeland schiet maar niet op en kan me ook niet zo boeien als House of Cards in eerdere vakanties hier. Maar goed, soixante neuf; nog één jaar te gaan en ik ben een zeventiger.Toch niet te geloven eigenlijk. Zeventigers waren vroeger in mijn ogen 'echte oudjes'. Nu zie ik ons toch meer als kiwi's, harig en rimpelig van buiten maar sappig, zoet en  groen van binnen.
Zo zaten we er bij het tv scherm vanavond bij: sappige en fruitige luitjes toch? Vooral die rechtse, maar ja die is dan ook nog maar 65 (over vijf daagjes dan).

2 opmerkingen:

  1. Hear, hear! Het verstand komt met de jaren!
    Nu je eenmaal toch in Spanje bent, kan je dan niet beter Real-supporter zijn? Maar ja geen verstand van voetbal...
    Voor het overige, ja! Alles doen wat jezelf het beste gevoel geeft, de lol niet laten verpesten door rekening te houden met andermans soap-voorkeuren; neem er nog maar een goed glas op, keus genoeg daarginds.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een knap koppel zit daar naar het scherm te staren.
    Tja Han ziet er inderdaad wel wat jonger uit Tjeu, maar jij hebt de conditie zullen we maar zeggen😉. Geniet ze nog samen daar ook al moeten jullie erop uit om wat te zien. Ook niet verkeerd toch....en verder festina lente, maar dat doen jullie al hoorde ik..

    BeantwoordenVerwijderen